Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tusks – “Be Mine”

Emily Underhill aka Tusks is momenteel druk bezig met het afwerken van haar tweede album Avalanche dat op haar zeer goed onthaalde debuut Dissolve volgt. Tot haar invloeden telt ze o.a. Foals, Marika Hackman en Wolf Alice, maar toch klinkt haar sound toch redelijk eigen. We kennen haar voor haar dynamische, sfeervolle gitaarpop die leuk buiten de lijntjes kleurt zonder in al te grote complexiteit verloren te gaan. Ook de nieuwe single past heel goed binnen die beschrijving.

Met “Be Mine” pakt ze ons helemaal in door haar zachte rock, die enorm toegankelijk klinkt zonder in de commercialiteit weg te zakken. In de bridge en strofes houdt ze het nog ingetogen, maar in het refrein krijgen we een zeer dynamische drum te horen die voor een leuke opbouw zorgt. Teder en strelend, maar genoeg power op de juiste momenten. Zo hebben we het graag, vooral als de sereniteit niet verloren gaat zoals in dit pracht exemplaar. Zeer mooie release van Tusks.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

16 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief