Nieuwe singles

Nieuwe single SG Lewis & Ruel – “Flames”

Een driedelig debuutalbum maken is een ambitieus plan, dat de Britse producer en songwriter SG Lewis tegenwoordig achterna streeft. De twee eerste delen Dusk en Dark kregen we al en ook Dawn lijkt er aan te komen. Bekend werd Lewis door zijn remixes voor Jessie Ware en Dua Lipa, waarvan die laatste tot zijn dichte vriendenkring hoort. Nadat zijn vorige single een samenwerking met Clairo was, krijgen we deze week de collaboratie met het Australische tieneridool Ruel.

Op Coachella testte SG Lewis zijn nieuw werk al een beetje en konden de mensen al genieten van zijn nieuwe single “Flames”. Ruel vergezelde hem voor die aangelegenheid al op het podium en toonde dat ook zijn stem perfect binnen de dromerige electropop van de Brit past. Lewis blijft zijn stijl trouw en evolueert er in verder, wat een zeer mooie vooruitgang zichtbaar maakt. “Flames” is allesbehalve een overgeproduceerde EDM-track geworden, maar bevat veel nuances die het nodig heeft om uniek te zijn.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1860 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Tove Lo & SG Lewis - HEAT (★★★½): Klaar om te feesten

Nog niet lang geleden kregen we reeds een nieuwe samenwerking van de Zweedse zangeres Tove Lo en de Britse producer SG Lewis….
AlbumsRecensies

SG Lewis - AudioLust & HigherLove (★★★½): Twee gezichten

SG Lewis is begin 2023 al geen onbekende meer in de elektronische, synthpop sferen. De Britse songwriter, dj en producer is 28…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ruel - "SOMEONE ELSE'S PROBLEM"

Binnen twee dagen wordt de jonge Ruel van Dijk twintig jaar oud, en om dat te vieren verrast hij ons met de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.