Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jonah Yano ft. BADBADNOTGOOD – “nervous”

Hij bracht nog maar twee singles uit, maar de derde toevoeging aan Jonah Yano’s catalogus is er meteen eentje met de heren van BADBADNOTGOOD. Jonah Yano zag het levenslicht in Japan maar woont, aan zijn accent te horen, vermoedelijk al even in Toronto. Ook uit Toronto afkomstig is het viertal BADBADNOTGOOD. Zij brachten hun laatste album IV uit in 2016 en hielden zich sindsdien voornamelijk bezig met samenwerkingen, onder andere met rappers als Mick Jenkins en Little Simz. Het verhaal gaat dat het gerenommeerde jazzgezelschap Jonah Yano uitnodigde in hun Studio 69, na het horen van een vroege demo van het nummer “nervous”. Jonah Yano geeft daarnaast te kennen dat dit eigenlijk nog maar song nummer vijf is die hij geschreven heeft.

Een tot de verbeelding sprekend verhaal en een mooi gebaar van de stadsgenoten van BADBADNOTGOOD. “Nervous” is een traag pulserende en intieme song, in het midden kort door elkaar geschud door een klagend stukje autotune. Hij is nerveus door de sigaretten maar het is eigenlijk de liefde die hem doet trillen van spanning. Wegdeemsteren gebeurt wederom rustig, zoals de song begon. Een klassevolle samenwerking die Jonah Yano meteen stevig op de kaart zet. Hij sprak op zijn Bandcamp zelfs doelbewust over samenwerkingen, dus wie weet krijgen we binnenkort meer werk uit Toronto.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

10 mei 2019

About Author

Sam Donné


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief