Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Morabeza Tobacco – “Orinoco”

Het Zweedse Morabeza Tobacco heeft een nieuwe single uitgebracht. Het dream-pop duo leerde elkaar kennen in een club in Zweden. De naam delen ze met een lokale Stockholmse tabakswinkel Morabeza Tobak. Na het jarenlang uitwisselen van muziek, maken ze sinds een tweetal jaar samen hun eigen sound. Ze debuteerden in januari 2018 met hun single “TTYL”, sindsdien heeft Morabeza Tobacco nog een tiental andere singles uitgebracht.

We kunnen hun klanken het best omschrijven als dromerige popmuziek. Dat hebben we te danken aan de stem van Vanilla. Gustav zorgt in “Orinoco” voor de gezonde dosis disco. Het aanstekelijke deuntje bevat verder nog een vleugje melancholie. Het doet ons terugdenken aan de warme zomerdagen en het kan de zonsondergang zonder al te veel moeite roze doen kleuren.

Het eerste album Morabeza Tobacco mogen we verwachten op 24 mei dit jaar. We mogen vrijwel zeker zijn dat het een album vol melancholische discopop zal zijn, perfect op tijd voor het begin van de zomermaanden.

Facebook / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Stars - From Capleton Hill (★★★): Twintig jaar actief en nog even somber als altijd

Voor het eerst in vijf jaar komt de Canadese band Stars weer met een album op de proppen. Wij zouden de band…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Morabeza Tobacco – “Temperature”

Er is reeds veel geschreven over het mysterieuze Zweedse duo Morabeza Tobacco sinds de release van hun gelijknamige debuutalbum Morabeza Tobacco uit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alex G – “End Song”

Een tijdje terug ontdekten we dat Alex G de muziek mocht schrijven voor de film We’re All Going To The World’s Fair….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.