Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Hour – “Answer”

Er zijn weinig bands waarrond momenteel zo een groot mysterie hangt als The Hour. Niemand weet waar ze vandaan komen, wie er zich achter de maskers bevindt, wat hun muzikale achtergrond is en met hoeveel ze überhaupt zijn. Ook op het internet is er maar weinig te vinden over het project. In maart kwamen ze met een eerste nummer op de proppen, “Wasted”, en al snel groeide het mysterie rond de band. Wat we dan wel weer weten is dat het gezelschap fan is van Tyler, The Creator, FKA Twigs en The Blaze en dat is ook wel te horen in hun muziek. Ook hun tweede single “Answer” werd voorzien van een duistere videoclip die een vervolg lijkt op de vorige clip.

Antwoorden op onze vragen krijgen we met “Answer” ook niet, maar daarvoor wel een sterk gemaakt popnummer dat staat als een huis. Een goed gestructureerde melodielijn weet ons al snel in zijn ban te trekken. Ook de instrumentatie mag zich laten horen en de geautotunede stem past verbazend goed bij de sound van de band. “Answer” werd weer voorzien van een straffe videoclip die het nummer perfect op beeld weet te vertalen. The Hour is een project met een duidelijke visie en een groot mysterie en dat maakt hun nummers nog spannender en intrigerender.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

27 april 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief