Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bedouine – “Echo Park”

Bedouine is het project van de in Syrië geboren Azniv Korkejian. De zangeres met Armeense roets leeft echter nagenoeg haar hele leven al in Amerika, waar ze haar liefde voor de muziek ontdekte. De artieste is enorm geïnspireerd door de Amerikaanse folk muziek uit de sixties, wat je dan ook snel uit haar muziek kan halen. In 2017 stelde ze zichzelf voor met haar selftitled debuutalbum en zorgde ze kippenvel. Twee jaar later is het tijd voor de opvolger die de mooie titel Bird Songs Of A Killjoy draagt. Op 31 mei zal het album zijn levenslicht zien, maar vandaag krijgen we een derde voorsmaakje te horen.

“Echo Park” is een ode aan de gelijknamige buurt in Los Angeles, waar Bedouine aan haar nieuwe album werkte. Haar kenmerkende tedere en broze stem is ook deze keer aanwezig, maar is iets minder prominent hoorbaar door de lichte americana toets die het nummer gekregen heeft. De melancholische, dromerige sfeer overheerst andermaal en zorgt ervoor dat we de artieste meteen herkennen. Aan grootse, complexe opbouwen doet Korkejian zoals gewoonlijk niet mee, waardoor de puurheid weer ontzettend innemend is.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

24 april 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief