Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LANY ft. Julia Michaels – “Okay”

De ster van Julia Michaels is rijzende. Geen naam die we de laatste maanden zo vaak bij samenwerkingen zien opduiken als de hare. Na samenwerkingen met onder meer James Bay, Niall Horan en Selena Gomez, doet ze het deze keer met LANY. Vorige maand overtuigde de band rond Paul Jason Klein nog in de Botanique, al vroegen we ons bij momenten af of we bij Justin-Bieber-voor-hipsters stonden. Voor de Amerikaanse band is het de eerste samenwerking ooit en wat ons betreft klinkt die meer dan ‘okay’.

“Okay” had qua tone of voice perfect op Malibu Nights, het tweede album van LANY, gepast. We hadden niets anders verwacht dan een nummer met liefde, heartbreak en alles wat daarbij hoort als rode draad, maar deze blijft verrassend lang nazinderen. Het ritme is fijn en nodigt uit om te dansen, de refreintjes zijn dan weer gemaakt om mee te zingen, al dan niet met een paar glaasjes te veel op. De pulserende sample in combinatie met de fijne harmonie tussen Klein en Michaels zorgen ervoor dat “Okay” zomaar eens een summer jam zou kunnen worden. Al is het dan wel eentje met een niet zo rooskleurige ondertoon. ‘I’m gonna be okay, right? I wish I could tell myself that at night‘, klinkt het in het refrein. We moeten er wel meteen bij vermelden dat het nummer in januari 2018 geschreven werd, toen de breakup tussen Paul Jason Klein en Dua Lipa nog heel recent was. We hopen dat Klein niet helemaal verbitterd raakt, maar als er zo’n fijne nummers uit zijn gebroken hart ontstaan, hoor je ons niet klagen.

Fans van Julia Michaels moeten nog even geduld hebben. Op 20 september staat de Amerikaanse in La Madeleine met haar Inner Monologue Tour.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sarah Close – “Forgive or Forget”

Sarah Closes eerste liefde was YouTube, waar de Britse jarenlang covers maakte van nummers van allerlei popartiesten. Dat zag ze als een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jade Bird - "Open Up the Heavens"

Jade Bird, de jonge Britse met haar gitaar en aanstekelijke lach, lijkt goed op weg naar haar tweede langspeler. In de afgelopen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Russ - "Misunderstood"

Na jarenlang mixtapes en ep’s uitbrengen, vond Russ eindelijk internationaal succes in 2017 met zijn album There’s Really A Wolf. Ondertussen heeft…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.