Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Blossoms – “I’ve Seen The Future”

Niet langer dan een jaar liet nieuw werk van Blossoms op zich wachten. Na Cool Like You – met daarop de bescheiden hit “There’s A Reason Why (I Never Returned Your Calls)” – waren de verwachtingen best hoog. “I’ve Seen The Future” ligt in dezelfde lijn als de vorige albums, al is dit nummer wat rustiger en minder opwindend. Het nummer verscheen, zoals vele nummers afgelopen weekend, als Record Store Day release.

Op hun nieuwste single spelen de synths zoals altijd een hoofdrol, en dat is fijn. Verder zit er muzikaal niet veel uitdagends in, en klinkt alles wat gemoedelijk. Maar dat is niet noodzakelijk een verwijt, het warm water moet niet telkens opnieuw uitgevonden worden. Blossoms doen gewoon weer waar ze goed in zijn: eighties geïnspireerde indie rock-pop.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

15 april 2019

About Author

Gilke Geeraerts


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief