Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KAYTRANADA – “DYSFUNCTIONAL”

De Canadese producer KAYTRANADA loste zijn eerste nummer sinds de NOTHIN LIKE YOU / CHANCES EP, die eind vorig jaar uitkwam. Op dit nummer krijgt hij de hulp van de twee Nigeriaans-Amerikaanse zussen van VanJess, die al samenwerkten met onder andere Masego en Goldlink.

Op “DYSFUNCTIONAL” krijgen we weer de typische Kaytranada beat te horen, die nog altijd even goed blijft werken als anders, wat er dus voor zorgt dat stilzitten echt onmogelijk is. De zwoele R&B stemmen van de twee zusjes passen ook perfect in het plaatje. De zussen zijn niet de enige die zingen op het nummer, het eerste stuk neemt Kaytranada zelf voor zijn rekening, mits de nodige autotune. Net zoals bij “NOTHIN LIKE YOU” en “CHANCES” werd ook de instrumentale versie uitgebracht.

In het interview dat Kaytra gaf bij Zane Lowe, zei hij dat hij hard aan het werken was aan zijn nieuw album en dat hij samengewerkt heeft met namen vanop het 99.9% album, alsook nieuwe namen zoals deze VanJess. Laat ons hopen dat het album uitkomt voor 14 juli, want dan tovert hij de weide van Dour om in één groot dansfeest.

Facebook | InstagramTwitter

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PinkPantheress - "Do you miss me?"

De sterren van vandaag worden geboren op TikTok, met PinkPantheress als een van de meest fonkelende exemplaren van de afgelopen maanden. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KAYTRANADA & Anderson .Paak - "Twin Flame"

‘We’re back’ stond er te lezen op de sociale media van Anderson .Paak toen hij zijn nieuwe samenwerking met de Canadese dj…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #32

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.