Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single ScHoolboy Q ft. Travis Scott – “CHopstix”

Hij kondigde het in de eerste week van april al aan op zijn Instagram en nu is hij er ook officieel: de nieuwe single van ScHoolboy Q samen met Travis Scott. De Amerikaanse rapper werd in het Duitse Wiesbaden geboren, maar leeft zijn hele leven al aan de West Coast van Amerika. Het laatste album van Q dateert echter al van 2016 en het leek wel een eeuwigheid te duren vooraleer we nog eens met nieuwe muziek van hem geplezierd werden. Met “Numb Numb Juice” kregen we eerder al een welgekomen nieuwe track die een nieuw album niets meer in de weg lijkt te staan. Nu is er dus eerst en vooral het gloednieuwe nummer “Chopstix” waarop ook zijn goede kameraad Travis Scott op te horen is. Het nummer leakte per ongeluk op donderdag 4 april, maar werd al snel weer offline gehaald. Het nieuwe verrassingsalbum van Schoolboy Q ging normaal gezien op 12 april verschijnen, maar door de dood van Nipsey Hussle werd de release naar mei opgeschoven.

De twee werkten in het verleden al vaker samen, maar met “CHopstix” gaan ScHoolboy en Travis samen een nieuwe trap-richting uit. Een leuke en verfrissende beat zorgt alvast voor een goede basis van “CHopstix” die goed past bij de flow van de twee rappers. Ondanks dat het nummer op het nieuwe album van Schoolboy Q staat, is het vooral Travis Scott die de aandacht naar zich toe trekt met een catchy refrein. De strofes zijn dan weer voorzien door ScHoolboy zelf en ook hier zit de flow uitstekend. Sterk nummer van de twee die het wachten op het album van ScHoolboy iets draaglijker maken.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

8 april 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief