Features

De vijf van “Den Beir” – 168

Ook in 2019 vergezellen we je van muziek. Een ook dit jaar vergeten we onze vaste rubriek ‘De vijf van “Den Beir”’ niet. Voor de 168ste keer selecteerden we weer een vijftal te ontdekken nummers die we aan jullie willen voorstellen. Laat je andermaal verrassen door de diversiteit van onze selectie. Deze week is onze keuze gevallen op de onderstaande nummers:

The Hur – Better Now

Een heel optimistische folk rock song dat met zijn vrolijke energie heel overtuigend binnenkomt. In de gaten houden dus.

j.r. – BE MY MAN

j.r. brengt fuzzy rocknummers en met debuut “BE MY MAN” komt de groep heel sterk binnen. Een strak en kort liedje dat blijft hangen, zo moet dat zijn.

E for Echo – Oh Boy

“Oh Boy” begint tamelijk cliché, met leuke samenzang tussen twee dames, maar het ontplooit zich al snel tot iets wondermooi waarbij gitaren in het rond gieren op een manier zodat het enkel bij post rock kan.

Tiña – I Feel Fine

Bij Speedy Wunderground moet je zijn om de beste nieuwe bands te ontdekken. Ook Tiña is de moeite en bracht zijn eerste geweldige rocksong uit.

Trapdoor Social – Truth

Aan de hand van een strakke gitaarlijn en een groots refrein maakt Trapdoor Social een meezingbaar nummer dat zich meteen in je hoofd nestelt.

DANSEN DANSEN

Metrik – Hackers

Metrik is terug met een schijf van formaat.

3367 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
2020FeaturesInstagramUitgelicht

35 albums die je misschien over het hoofd zag in 2020

Ondanks alle uitgestelde albums was ook het vreemde 2020 een releasemachine. De opgave om het bos door de bomen te blijven zien…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #25

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tiña - "Rosalina"

Snuister je even door de intussen best wel impressionante collectie aan singletjes die het smaakmakerlabel Speedy Wunderground al op de wereld los…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.