Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single YSA – “Waiting Game”

Onze noorderburen bewezen de laatste jaren een goed neusje te hebben voor aanstekelijke popmuziek en YSA maakt daar zeker deel van uit. Tot haar invloeden telt ze Selah Sue, BANKS en Dua Lipa, drie sterke dames die hun vrouwtje in de harde popwereld zeer straf weten te staan. Na haar debuut in 2017 met “Happened Again”, kwam ze vorig jaar nog eens met drie losse singles. Op een ep was het nog wachten, maar die komt er nu officieel aan. De eerste single daarvan is nu uit en vormt de startschot van de volgende etappe van haar carrière.

YSA zoekt in haar nieuwe single “Waiting Game” naar haar popsound en dat weten we te smaken. De hook is zeer strak en heeft je vrijwel meteen te pakken, maar de stemproductie zorgt ervoor dat we niet direct van onze sokken zijn geblazen. Soms is minder meer, maar hier hadden we misschien geopteerd voor een iets meer pakkende aanpak die het geheel wat zou boosten. Nu is “Waiting Game” een leuk liedje dat wel iets heeft, maar niet helemaal blijft hangen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

5 april 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief