Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single WOLKEN – “Niets aan de hand”

“Zoutelande”, “Leef”, … Onze noorderburen scoorden de afgelopen maanden enkele gigantische hits in Vlaanderen, maar de Nederlandse muziekwereld heeft veel meer te bieden. Kijk maar naar het muzikale duo WOLKEN, dat uit Robin Block en Rita Zapora bestaat en momenteel aan zijn doorstart bezig is. Met hun Nederlandstalige, dromerige teksten en zachte instrumentatie weten ze keer op keer sfeer te scheppen. Hun eerste ep komt deze maand uit en wij mogen daaruit hun nieuwe single in première aan je voorstellen.

Akoestische instrumenten kleuren ook deze nieuwe single en zorgen voor een zomerse, lichtjes melancholische sfeer die in “Niets aan de hand” zeer mooi tot zijn recht komt. Het nummer doet ons zelfs wat denken aan de nog steeds zeer populaire Bart Peeters en kent enkele vergelijkbare kleinkunst-toetsen die we ten zeerste weten te appreciëren. De samenzang van het duo, de mooie melodieën en de sterke tekst weten ook deze keer te bekoren. Met “Niets aan de hand” stelt WOLKEN zich nog eens sterk voor en dat enkele weken voor de ep release.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 april 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief