Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Laatste dertien namen voor Graspop met o.a. Glenn Hughes (performs Classic Deep Purple Live) en Black Peaks

© CPU – Nathan Dobbelaere

Op 21, 22 en 23 juni zijn het weer hoogdagen voor de metalliefhebber in België. Dan vindt namelijk voor de 24ste keer de Graspop Metal Meeting plaats in Dessel. Straffe headliners kregen we al met KISS, Slipknot, Within Temptation, Slayer, Lamb Of God en Sabaton. Met dertien laatste bands komt de volledige teller van het festival op 106 namen. Komen er nog bij: Glenn Hughes (performs Classic Deep Purple Live), Eisbrecher, Discharge, Bad Wolves, Nasty, Born From Pain, Lovebites, Cellar Darling, The Hu, Black Peaks, Off The Cross, Concealed Reality, Hemelbestormer. Een ferme mix van nationaal en internationaal, oud en nieuw, en stevig en experimenteel talent. Er vindt verder nog één wijziging in de line-up plaats, Atreyu moet namelijk cancelen. De volledige podiumindeling vind je hier, timings volgen later nog.

Dagtickets voor zaterdag 22 juni zijn uitverkocht, alle andere dagen en combitickets zijn nog steeds te koop via deze link.

3 april 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief