Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Millbrooks – “Red Light District”

Vorige zomer organiseerden we in Roeselare ons allereerste Dansende Beren Festival. Met veel plezier kijken we vandaag even terug, want onze opener brengt vandaag een nieuwe single uit. Het Gentse vijftal Millbrooks maakt muziek die aanleunt aan het (in ons land zeer geliefde) britpop. Een officiële single hebben ze nog niet uit, maar daar komt dus vandaag eindelijk verandering in. Dat hun muziek de moeite is, weten we al sinds afgelopen zomer, maar wordt dus nu nog eens officieel in de studio bevestigd.

Millbrooks’ debuutsingle “Red Light District” straalt tonnen sexappeal uit en klinkt lekker gedreven & rechtuit. Een groots rocknummer met een overdramatische opbouw is het nummer niet geworden, maar wat we wel krijgen mag absoluut gehoord worden. Met leuke kleine wendingen en prominente gitaren is “Red Light District” een echte must-listen voor iedereen die houdt van rockmuziek à la The Last Shadow Puppets. Van ons krijgt hun debuutsingle groen licht ipv rood licht. Een echte aanrader dus voor fans van melodische rock.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

28 maart 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief