Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jaz Karis – “Doubt My Love”

De Londense zangeres Jaz Karis is aan een steile opmars begonnen. Nog maar recent onder contract bij Little Tokyo Recordings, het platenlabel van NAO, is de ravissante zangeres klaar om met haar smoothe en catchy muziek de toon te zetten. Op SoundCloud is ze een klein fenomeen en ook haar video met COLORS heeft inmiddels meer dan 5,5 miljoen views. Karis wordt intussen steeds meer opgepikt door de muziekmedia en krijgt nagenoeg alleen maar lovende woorden voor haar zachte r&b, die heel wat soul-invloeden bevat.

Terwijl “Petty Lover” een enorm smoothe sound heeft, klinkt “Doubt My Love” iets commerciëler en bevat het nummer een aantal belangrijke pop-elementen. Nog steeds staat haar perfecte r&b-stem centraal en krijgen we deze keer een zeer funky instrumental te horen, waardoor we al snel de vibe van het nummer te pakken hebben. Enkele minieme electro-effecten maken het geheel zeer zomers en laten het enorm hard aan NAO’s sound aanleunen. Dat zij dan ook fan is en de jonge dame onder contract nam, is dus een meer dan logisch gevolg. Leuke single van een spannende zangeres.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

23 maart 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief