Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lizzo ft. Missy Elliott – “Tempo”

Lizzo is haast een synoniem voor positieve vibes en ze laat het diva-gehalte steeds al na een fractie van een seconde de lucht in schieten. Na de dansparty die single “Juice” met zich meebracht en het dramatische “Cuz I love you” krijgen we niets minder dan een hiphop schijf voorgeschoteld met “Tempo”. Op die single ook hiphop legende Missy Elliott die zich volledig laat gaan. Haar nieuwe plaat komt uit op 19 april en het is nu al duidelijk dat dat een veelzijdig album zal worden.

Op “Tempo” gaat Lizzo veel meer de hiphop richting uit en laat ze haar funky sound achterwege. De invloed van Missy Elliott is dus duidelijk te horen, maar eigenlijk missen we Lizzo’s dansbare tunes wel. Dat is jammer, want hiermee verliest Lizzo een deel haar eigenheid. Gelukkig klinkt ze nog steeds als de grootste en meest zelfzekere diva die er rondloopt en geeft het nummer je een confidence boost van jewelste. Ook haar liveshows zouden de moeite zijn, als we de reviews van SXSW mogen geloven. Deze zomer alvast te zien op Best Kept Secret Festival!

20 maart 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter