Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SONS – “Naughty”

Vorig jaar kwamen de mannen van SONS al één van de drie winnaars van De Nieuwe Lichting uit de bus en dat ze sindsdien aan een steile opmars bezig zijn, is geen understatement. Het viertal uit Antwerpen speelde het afgelopen jaar meer dan zeventig shows waaronder een als opener op de main stage van Rock Werchter. Ook dit jaar staan er voor SONS heel wat optredens gepland en dat zelfs op buitenlandse festivals zoals Down The Rabbit Hole en Iceland Airwaves. Op nieuwe muziek moeten we echter al sinds juni van vorig jaar geduldig wachten, maar daar brengen de mannen al gauw verandering in. Op vrijdag 19 april verschijnt immers hun langverwachte debuutplaat Family Dinner waarop elf nummers te vinden zullen zijn. Met “Naughty” krijgen we vandaag alvast een erg aanstekelijke appetizer op ons bord geserveerd.

“Naughty” heeft niet lang nodig om ons mee te krijgen. De strakke gitaren voorzien het nieuwe nummer van SONS meteen van een vurigheid, die zelfs nog meer aangewakkerd wordt bij het refrein. Dat refrein is trouwens ijzersterk opgebouwd en klinkt niet alleen heel ruig, maar ook nog eens heel catchy. Alle registers worden opengetrokken om het nummer van een volle klank te voorzien en dat werpt zijn vruchten af. “Naughty” knalt lekker hard door de luidsprekers en doet ons al dromen van een stevige moshpit tijdens één van hun komende concerten. SONS bewijst dat gitaren nog steeds cool zijn en voorzien de garagepunk van een frisse wind.

De komende maanden kan je SONS op volgende plekken live aan het werk zien: 17 april in de Nosta te Opwijk, 1 mei op de Red Rock Rally in Brugge, 3 mei in de Ancienne Belgique in Brussel, 7 juni op Gladiolen en 15 juni op Retie Rockt! Meer showaankondigingen volgen weldra!

Facebook

Benieuwd naar nog meer muziek? Volg ons op Spotify!

1594 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

HEAR HEAR! 2022: Een hete ontmoeting

De eerste editie van HEAR HEAR! had ook meteen HOT HOT! kunnen heten, want het was puffen en zweten tot de laatste…
InstagramLiveRecensies

Lokerse Feesten 2022 (Festivaldag 4): Punk is bijlange niet dood

Naar goede gewoonte organiseren de Lokerse Feesten, daags na de metaldag, ook een punkrockdag voor de jongere en minder jonge fans van…
Features

Maak kennis met De Nijmeegse Vierdaagsefeesten

De Nijmeegse Vierdaagse is een vierdaags wandelevenement dat sinds 1909 ieder jaar gehouden wordt. Het is de oudste en meest bekende vierdaagse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.