Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SONS – “Naughty”

Vorig jaar kwamen de mannen van SONS al één van de drie winnaars van De Nieuwe Lichting uit de bus en dat ze sindsdien aan een steile opmars bezig zijn, is geen understatement. Het viertal uit Antwerpen speelde het afgelopen jaar meer dan zeventig shows waaronder een als opener op de main stage van Rock Werchter. Ook dit jaar staan er voor SONS heel wat optredens gepland en dat zelfs op buitenlandse festivals zoals Down The Rabbit Hole en Iceland Airwaves. Op nieuwe muziek moeten we echter al sinds juni van vorig jaar geduldig wachten, maar daar brengen de mannen al gauw verandering in. Op vrijdag 19 april verschijnt immers hun langverwachte debuutplaat Family Dinner waarop elf nummers te vinden zullen zijn. Met “Naughty” krijgen we vandaag alvast een erg aanstekelijke appetizer op ons bord geserveerd.

“Naughty” heeft niet lang nodig om ons mee te krijgen. De strakke gitaren voorzien het nieuwe nummer van SONS meteen van een vurigheid, die zelfs nog meer aangewakkerd wordt bij het refrein. Dat refrein is trouwens ijzersterk opgebouwd en klinkt niet alleen heel ruig, maar ook nog eens heel catchy. Alle registers worden opengetrokken om het nummer van een volle klank te voorzien en dat werpt zijn vruchten af. “Naughty” knalt lekker hard door de luidsprekers en doet ons al dromen van een stevige moshpit tijdens één van hun komende concerten. SONS bewijst dat gitaren nog steeds cool zijn en voorzien de garagepunk van een frisse wind.

De komende maanden kan je SONS op volgende plekken live aan het werk zien: 17 april in de Nosta te Opwijk, 1 mei op de Red Rock Rally in Brugge, 3 mei in de Ancienne Belgique in Brussel, 7 juni op Gladiolen en 15 juni op Retie Rockt! Meer showaankondigingen volgen weldra!

Facebook

Benieuwd naar nog meer muziek? Volg ons op Spotify!

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2023 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Day Off - "Breeze"

The Day Off is een relatief jonge garagerockband uit West-Vlaanderen die klaar lijkt om een stap voorwaarts te zetten. De mannen uit…
LiveRecensies

SONS @ Nieuwe Nor: Lawaai voor gevorderden

De grootste festivals van de Benelux op hun grondvesten laten schudden? Laat dat maar aan SONS over. Na een eclatante passage op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.