Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single SONS – “Naughty”

Vorig jaar kwamen de mannen van SONS al één van de drie winnaars van De Nieuwe Lichting uit de bus en dat ze sindsdien aan een steile opmars bezig zijn, is geen understatement. Het viertal uit Antwerpen speelde het afgelopen jaar meer dan zeventig shows waaronder een als opener op de main stage van Rock Werchter. Ook dit jaar staan er voor SONS heel wat optredens gepland en dat zelfs op buitenlandse festivals zoals Down The Rabbit Hole en Iceland Airwaves. Op nieuwe muziek moeten we echter al sinds juni van vorig jaar geduldig wachten, maar daar brengen de mannen al gauw verandering in. Op vrijdag 19 april verschijnt immers hun langverwachte debuutplaat Family Dinner waarop elf nummers te vinden zullen zijn. Met “Naughty” krijgen we vandaag alvast een erg aanstekelijke appetizer op ons bord geserveerd.

“Naughty” heeft niet lang nodig om ons mee te krijgen. De strakke gitaren voorzien het nieuwe nummer van SONS meteen van een vurigheid, die zelfs nog meer aangewakkerd wordt bij het refrein. Dat refrein is trouwens ijzersterk opgebouwd en klinkt niet alleen heel ruig, maar ook nog eens heel catchy. Alle registers worden opengetrokken om het nummer van een volle klank te voorzien en dat werpt zijn vruchten af. “Naughty” knalt lekker hard door de luidsprekers en doet ons al dromen van een stevige moshpit tijdens één van hun komende concerten. SONS bewijst dat gitaren nog steeds cool zijn en voorzien de garagepunk van een frisse wind.

De komende maanden kan je SONS op volgende plekken live aan het werk zien: 17 april in de Nosta te Opwijk, 1 mei op de Red Rock Rally in Brugge, 3 mei in de Ancienne Belgique in Brussel, 7 juni op Gladiolen en 15 juni op Retie Rockt! Meer showaankondigingen volgen weldra!

Facebook

Benieuwd naar nog meer muziek? Volg ons op Spotify!

11 maart 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief