Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Chemical Brothers – “We’ve Got To Try”

© CPU – Matthias Engels

The Chemical Brothers zijn zonder meer één van de grootste dancelegendes van deze wereld en voorzien hun shows steeds weer van baanbrekende visuals. De twee Britten zijn tevens ook een graag geziene gast in ons land en speelden al meer dan vijftien keer in ons land. Op 12 april verschijnt hun negende plaat No Neography, de opvolger van de nummer één plaat Born In The Echoes. Van die nieuwe plaat kregen we al drie nummers te horen waarvan “Got To Keep On” met verve de beste was, maar nu krijgen we “We’ve Got To Try” een vierde dansbare track.

“We’Ve Got To Try” is niet alleen de soundtrack van het volgende Formule 1 seizoen, maar tevens ook opnieuw een extreem geslaagde dansvloeranthem. Het nummer, dat opgebouwd is rond samples die lijken te komen uit de jaren zeventig, kan door zijn veelzijdigheid in sound weer helemaal overtuigen. “We’ve Got To Try” past perfect in het oeuvre van The Chemical Brothers, maar toch weet het nummer de tijdsgeest perfect te vatten. The Chemical Brothers blijven na een carrière van bijna dertig jaar nog steeds heel relevant en weten zichzelf steeds weer nieuw leven in te blazen door een tijdloze sound te creëren.

Facebook

Benieuwd naar nog meer muziek? Volg ons op Spotify!

1421 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Chemical Brothers - “Work Energy Principle”

Al een hele lange tijd staat The Chemical Brothers mee aan de top van de voedselketen der dance, maar ondanks hun ietwat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Chemical Brothers - "The Darkness That You Fear"

“Hey Boy Hey Girl“, The Chemical Brothers is terug. De Britse dansformatie viert dit jaar haar dertigste verjaardag en heeft bijgevolg de…
LiveRecensies

Lokerse Feesten: Dag 8 met o.a. The Chemical Brothers en Charlotte de Witte

De tweede vrijdag van de Lokerse Feesten stond volledig in het teken van de beats. De twee headliners Charlotte De Witte en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.