Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Chemical Brothers – “Got To Keep On”

De dancelegendes van The Chemical Brothers schotelen ons een derde single voor van hun nieuwe album, No Generation, dat uitkomt op 12 april. We beginnen met een funky baslijn die wellicht in de volgende mix van radio Soulwax zal terechtkomen. Zoals zo vaak is niet geheel duidelijk of we met gitaarlijnen te maken hebben, dan wel met electro samples. In elk geval heeft het nummer heel wat potentieel om live een favoriet te worden. Vocaal stelt het echter weinig voor: buiten titelzin “Got To Keep On” valt er niet veel te ontcijferen.

Eerder konden we al stoom afblazen met de singles “MAH” en “Free Yourself”, steeds in hun typische stijl van krautrock gemengd met EDM. Nu krijgen we er de appetijtelijke platenhoes ook bij. Om de track te onderscheiden van een simpel mixproject, zit er een soort drop geschoven middenin de groove, waarna een klokkenspel de danspasjes weer inleidt. De chemische danspasjes kan je dit jaar ook live verderzetten, alleen moet je daarvoor voorlopig naar de VS, Spanje, Portugal, Denemarken of Duitsland.

Facebook / Instagram / Website

84 posts

About author
Alles bij elkaar en in het groot: ooit wil ik nog eens uitsluitend iemand zijn die ja zegt!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

박혜진 Park Hye Jin - Before I Die (★★★): Enkele parels in een grijze mantra-massa

Nee, niet alles dat uit Zuid-Korea komt, is K-pop of deuntjes in de trant van het godsgruwelijke “Gangnam Style” van PSY. Het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 박혜진 Park Hye Jin - "Watchu Doin Later"

De Zuid-Koreaans Amerikaanse 박혜진 Park Hye Jin brengt ons “Watchu Doin Later”, de tweede single van haar opkomend debuutalbum Before I Die….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Attack Attack! - "Fade With Me"

Toen de jongens van Attack Attack! hun eerste liedjes promootten op MySpace, was metalcore al lang een ding. Toch wisten ze al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.