Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Chemical Brothers – “Got To Keep On”

De dancelegendes van The Chemical Brothers schotelen ons een derde single voor van hun nieuwe album, No Generation, dat uitkomt op 12 april. We beginnen met een funky baslijn die wellicht in de volgende mix van radio Soulwax zal terechtkomen. Zoals zo vaak is niet geheel duidelijk of we met gitaarlijnen te maken hebben, dan wel met electro samples. In elk geval heeft het nummer heel wat potentieel om live een favoriet te worden. Vocaal stelt het echter weinig voor: buiten titelzin “Got To Keep On” valt er niet veel te ontcijferen.

Eerder konden we al stoom afblazen met de singles “MAH” en “Free Yourself”, steeds in hun typische stijl van krautrock gemengd met EDM. Nu krijgen we er de appetijtelijke platenhoes ook bij. Om de track te onderscheiden van een simpel mixproject, zit er een soort drop geschoven middenin de groove, waarna een klokkenspel de danspasjes weer inleidt. De chemische danspasjes kan je dit jaar ook live verderzetten, alleen moet je daarvoor voorlopig naar de VS, Spanje, Portugal, Denemarken of Duitsland.

Facebook / Instagram / Website

1 februari 2019

About Author

Renaat Senechal


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief