Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Local Natives – “When Am I Gonna Lose You”

‘take another one if you need it’, zingt Local Natives op de nieuwste single “When Am I Gonna Lose You”. Een lyric kon niet toepasselijker zijn, want een dag na “Café Amarillo” is Local Natives alweer terug met een nieuwe single. Maar dat nieuws komt niet alleen, ze gooien er meteen een album aankondiging tegenaan. Violet Street heet dat album en het verschijnt ook al binnenkort, namelijk op 26 april. De videoclip voor de nieuwste single is gerelateerd aan die van de eerste single en geeft aan dat het album zeer visueel wordt.

De centrale vraag op het album wordt: ‘With all of the chaos in the world, where do you find your shelter?’. Wij denken alvast bij de muziek van Local Natives. “When Am I Gonna Lose You” is, in tegenstelling tot de wat depressieve titel, een tamelijk optimistisch nummer geworden. Een heel aanstekelijke baslijn met een refrein dat zich al snel in je hoofd nestelt. De hoge stemmen zouden zo van bij de Bee Gees kunnen komen, maar dan zonder de funky invloeden. Hier horen we gewoon een heel fris en zonnig nummer dat zo onze soundtrack voor de rest van de dag zou mogen zijn. Gezellig!

Tracklist:

1. Vogue
2. When Am I Gonna Lose You
3. Café Amarillo
4. Munich II
5. Megaton Mile
6. Someday Now
7. Shy
8. Garden of Elysian
9. Gulf Shores
10. Tap Dancer

Artwork:

8 maart 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief