Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Galine – “Gravity”

In juni 2018 hoorden we enkele nummers van een beginnend project genaamd Galine. Op slag verliefd en gemotiveerd om de vangst de delen met onze lezers, hebben we een heel artikel aan het project gewijd in het kader van ‘Zalm Van De Maand‘. Overtuigd van de kwaliteiten en veelzijdigheid van de groep, nodigden we Galine in november uit om op ons podium op het Sonic City Festival in Kortrijk op te treden. Indruk maakte ze, net zoals met haar nieuwe single “Gravity”, die we in première aan je mogen voorstellen.

Met de nieuwe single “Gravity” in de oren, verliezen we de grond onder onze voeten en komen we in een nieuwe, openbarende wereld terecht vol melodische laagjes die zich telkens weer weten te ontplooien. Een harp speelt in deze magische muzikale reis een even grote rol als de basgitaar, maar overstemmen doen de dunne laagjes aan symfonieën elkaar nooit. Zelf beschrijven ze het als een nummer dat op de plaats ligt waar Jessie Ware, Kate Bush en Solange samenkomen. In onze ogen is het echter meer en kom je terecht in de warmste ruimtes van je hart.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1758 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Deerhoof - "Wedding, March, Flower"

Wie fan is van alternatieve rockmuziek, maar zoekt naar iets dat écht uniek is, heeft misschien al van Deerhoof gehoord. De groep…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dolores Forever - "When I Say So"

Twee jaar geleden brachten de twee goede vriendinnen Hannah Wilson en Julia Fabrin hun debuutsingle “Kilimanjaro” uit. Onder de noemer Dolores Forever…
AlbumsRecensies

Cornelia Murr – Corridor (★★★): Het had wat meer mogen zijn

Toen de Britse singer-songwriter Cornelia Murr in 2018 haar debuutplaat Lake Tear of the Clouds uitbracht, slaagde ze er niet meteen in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.