Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Ook Bazart en Tom Odell komen naar Suikerrock 2019!

© CPU – Sven Michiels

De festivalzomer komt steeds dichterbij en dat betekent ook dat de affiches stilaan worden ingevuld met namen. Onlangs kregen we van Suikerrock al een eerste lading namen met Goose, Marco Borsato en Niels Destadsbader en daar voegen zich vandaag nog twee namen aan toe. Op de openingsdag van Suikerrock verwelkomt de organisatie twee grote popnamen: Bazart en Tom Odell. De band rond Mathieu Terryn bracht vorig jaar hun tweede plaat uit en speelde onder andere op de main stage van Pukkelpop en in een goedgevuld Sportpaleis. Deze zomer zullen ze dus ook weer op een aantal Nederlandse en Belgische festivals te zien zijn. Bovendien maakt ook de Brit Tom Odell voor het eerst zijn opwachting in de suikerstad Tienen en mogen we ons verwachten aan een strakke liveshow.

De organisatie van Suikerrock had eerder The Prodigy aangekondigd als headliner van de zaterdag, maar de band heeft door de plotse dood van hun iconische frontman Keith Flint alle optredens afgezegd.

Tickets voor Suikerrock zijn vanaf nu te koop via de website van het festival.

6 maart 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief