Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loyle Carner & Jorja Smith – “Loose Ends”

De Brit Loyle Carner is populairder dan ooit en geniet momenteel van een grote belangstelling in de Britse muziekscene. In 2017 bracht hij Yesterday’s Gone uit dat niet alleen de zilver haalde in de Britse charts, maar ook nog eens genomineerd werd door het gerenommeerde Mercury Prize als album van het jaar. Zijn laidback vibes en zijn charismatische persona maken van hem een rolmodel voor velen en die rol maakt hij ook helemaal waar. De afgelopen maanden loste hij al twee nummers van zijn opkomende plaat en met “Loose Ends” krijgen we er meteen nog een kanjer bij.

Loyle werkt alleen samen met artiesten die hij kent en we zijn dan ook heel blij dat hij goed bevriend is met de immens populaire Jorja Smith, want “Loose Ends” is een pareltje waar we maar niet genoeg van kunnen krijgen. Jorja Smith zorgt met haar engelenstem voor een mooie start van het nummer en verleent het nummer tijdens het refrein steeds opnieuw van heel wat grandeur. Maar ook Loyle Carner is op “Loose Ends” in bloedvorm, zijn woordkeuze is uitstekend en we krijgen weer een sterk verhaal voorgeschoteld. We kijken al hard uit naar de nieuwe plaat van Loyle Carner en zijn ook zeker dat het waardige opvolger van Yesterday’s Gone zal worden.

Het concert van Loyle Carner in de Botanique was in enkele minuten uitverkocht, maar op vrijdag 16 augustus volgt er een herkansing op Pukkelpop.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1325 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jorja Smith - "Gone"

De Britse nachtegaal Jorja Smith evolueerde de afgelopen jaren van belofte naar headliner in spe. Dankzij haar weergaloos debuut Lost & Found…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sonder & Jorja Smith - "Nobody But You"

Het was ruime tijd stil rond Sonder, ofwel Brent Faiyah en producersduo Atu en Dpat, maar de laatste tijd krijgen we steeds…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jorja Smith - "Addicted"

Ooit werkte ze als barista bij Starbucks, maar de tijden lijken inmiddels helemaal gekeerd voor de Britse r&b-zangeres. Na een virale hit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.