FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter maakt line-up compleet met Bear’s Den, Robyn, Beirut en 27 andere namen

©CPU – Ymke Dirikx

Het is inmiddels de eerste dag van maart en dat betekent dus ook dat we alweer een stapje dichter bij de festivalzomer zijn. Rock Werchter verkort de wachttijd nog maar eens door nieuwe namen te lossen. Zo vullen Richard Ashcroft, Raleigh Ritchie en KidCutUp de donderdag programmatie aan en komen Robyn, The Twilight Sad, Denzel Curry, SWMRS, Yonaka, Foxing en Sea Girls er op de vrijdag bij. Voor de zaterdag krijgen we Bear’s Den, Beirut, Tourist LeMC, Strand of Oaks, King Princess, Portland, The Marcus King Band, The Slow Readers Club, Donny Benét, The Murder Capital en John J. Presley er bij en op zondag mogen we ten slotte ook Dean Lewis, Mahalia, Lizzo, Grace Carter, Zeal & Ardor, Amyl and The Sniffers, Sports Team, Deaf Havana en Didirri verwachten.

Zo kunnen we de volledige line-up van het festival in zijn geheel zien, en daar valt op dat de donderdag toch de minste dag is van de vier. Ook heel wat minder namen die dag. Er zijn geruchten dat het festival gewoon wat later begint dan, terug naar een oldschool formule. Speciaal. Met deze nieuwe lading namen, valt er wel weer heel wat te ontdekken op de weide. Zo zijn we nu al zeker dat The Murder Capital, Amyl and The Sniffers, Donny Benét en Sports Team er legendarische shows zullen geven.

Rock Werchter 2019 gaat door van donderdag 27 tot zondag 30 juli 2019. Tickets zijn reeds te koop.

Een overzicht met alle namen (nieuwe namen zijn onderstreept)

Donderdag 27 juni: P!NK – Bastille – Paul Kalbrenner – Elbow – Brockhampton – Charlotte Gainsbourg – Vance Joy – Bang Bang Romeo – Ólafur Arnalds – Maribou State – Richard AshcroftRaleigh RitchieKidCutUp

Vrijdag 28 juni: Tool – The Cure – Bring Me The Horizon – Kylie Minogue – The 1975 – Janelle Monáe – Weezer – Years & Years – Khruangbin – Jungle – Tom Misch – Nothing But Thieves – Kurt Vile & The Violators – Snarky Puppy – Masego – Jessie Reyez – Whispering Sons – Our Last Night – RobynThe Twilight SadDenzel CurrySWMRSYonakaFoxingSea Girls 

Zaterdag 29 juni: Mumford & Sons – Florence & The Machine – The Good, The Bad & The Queen – Angèle – Macklemore – The Blaze – Clean Bandit – Miles Kane – Two Door Cinema Club – Barns Courtney – Aurora – SYML – All Them Witches – Alice Phoebe Lou – Bear’s DenBeirutTourist LeMCStrand of OaksKing PrincessPortlandThe Marcus King BandThe Slow Readers ClubDonny BenétThe Murder CapitalJohn J. Presley

Zondag 30 juni: Muse – New Order – Underworld – Yungblud – Mac DeMarco – $uicideboy$ – Parkway Drive – Tamino – Ry X – Lewis Capaldi – De Staat – Black Honey – Laurel – Rosalía – Greta Van Fleet – Dean LewisMahaliaLizzoGrace CarterZeal & ArdorAmyl and The SniffersSports TeamDeaf HavanaDidirri

2993 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjesUitgelicht

Festivalzomer 2021: Wat gaat er wel en niet door?

De zomer van 2020 viel tegen. Niet alleen was het moeilijker om grote reizen te maken, maar ook in eigen land waren…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes annuleert Europese tour en komt niet naar Rock Werchter 2021

Het is een donkere week voor het festivallandschap. Niet dat we het niet zagen aankomen in deze coronatijden, maar de klappen komen…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pearl Jam komt in 2021 naar Rock Werchter

Festivals doen hun uiterste best om een groot deel van hun line-up voor volgend jaar weer vast te leggen, maar dat is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.