Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single NiNE8 – “Ignant”

De kans is groot dat u tot op deze dag, net als ons, nog nooit van NiNE8 gehoord hebt. Het kunst en muziek collectief beweegt zich dan ook hoofdzakelijk in de Londense underground. Muziek, kunst en zelfs mode behoren te de bezigheden van deze groep jonge creatievelingen. Ergens doen ze ons dan ook denken aan het befaamde Amerikaanse collectief Odd Future, dat natuurlijk heel wat jaren geleden opsplitste. De negen leden van NiNE8, allen opkomende DIY artiesten, proberen via dit platform elkaars werk zo veel mogelijk te promoten. Vooral leden Biig Piig en Lava La Rue bereikten met hun solo projecten al aanzienlijke successen. Als collectief werken ze momenteel aan hun tape NO SMOKE. Bij elke gezamenlijke track doen ze beroep op een verschillende combinatie van rappers, zangeressen en producers. Op deze manier weten ze, tot nu toe, te zorgen voor een mooie diversiteit.

Op “IGNANT” komen Biig Piig, LorenzoRSV en NiGe in actie. De track is daarnaast geproducet door MAC WETHA, tevens lid van NINE8. Biig Piig bijt de spits af en laat haar zwoele stem meteen gezellig meedijnen op de zeer laidback beat. Na haar volgen nog achtereenvolgens LorenzoRSV en NiGe. Beide heren leveren op hun dooie gemak een meer dan degelijke bijdrage. ‘It’s about to be an ignant year, we don’t put crap in the listeners ear,’ rapt de laatste. Gelijk heeft hij.

 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hannah's Little Sister - "Anywhere"

Moeder roept beneden dat het tijd is om op te staan wanneer je je met je pluchen beer nog een laatste keer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Biig Piig - "Feels Right"

Geboren in Ierland, opgegroeid in Spanje en vandaag de dag in het grote Londen; Biig Piig blijft niet graag op dezelfde plek….
AlbumsRecensies

Viji - Are You in My Head (★★★): Vocoder voor de sfeer

De zaken staan er festief voor bij leflabel Dirty Hit, met nieuwe releases van top in de pop als Pale Waves en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.