Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"Oude Bekenden

Nieuwe single BLOXX – “Headspace”

BLOXX. Een klein indiewonder dat snel groot kan worden. De vierkoppige band uit Londen was eerder al een van onze ‘Grote Beren Van Morgen’ en onlangs stonden ze nog samen met Circa Waves en The Wombats op het podium van verschillende steden in Europa. Hier bliezen ze niet alleen ons, maar ook vele anderen om ver, want sindsdien is hun populariteit helemaal gestegen. We houden ze in het oog en dat zou elke indieliefhebber beter doen.

Met “Headspace” brengt BLOXX een verhaal uit dat als vervolg geldt op hun vorige singles. Het nummer begint krachtig, dat kan liggen aan de frisse melodie en de snedige gitaren die ons laten zweven. We zijn nog maar net bekomen of de mysterieuze opbouw naar het refrein vliegt al uit de startblokken. Het nummer blijft ons verrassen als we merken dat de melodie al snel tussen onze oren vastzit. Het onweerstaanbaar gevoel komt zeker op als we ons meer verdiepen in de stem van de frontvrouw Ophelia, die haar mannetje staat tussen de drie andere jongens.

BLOXX heeft nog geen nieuw optreden aangekondigd in België, wat we spijtig vinden. Want van deze 4 jonge Britten gaan we nog veel horen in de toekomst.

FacebookInstagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tinlicker - "Nothing To Lose" (feat. Circa Waves)

Hoewel ze al muziek uitbrachten op enkele bekende dancelabels als Anjunadeep, mau5trap en Armada, hoort Tinlicker toch niet bij de meest spraakmakende…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Overpass - "Beautiful"

Voor de fans van catchy indierock is Overpass een naam  die je zeker in de gaten moet houden. Ondanks dat het viertal…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Overpass - "Alright"

Wie het Engelse muzieklandschap wat in de gaten houdt, heeft hoogstwaarschijnlijk al van opkomend talent Overpass gehoord. Het viertal uit Birmingham creëerde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.