Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Greta Van Fleet en Rosalía te zien op Rock Werchter 2019!

© CPU – Bert Savels

Nadat o.a. Pukkelpop, Lokerse Feesten, Rock Zottegem en DOUR namen losten, wil ook Rock Werchter nog eens uitpakken met echte kleppers. Ze houden het deze keer op twee bescheiden aankondigingen, maar dat zijn er wel heel mooie. Zo maakt Werchter bekend dat op de slotdag de Amerikaanse rockgroep Greta Van Fleet op de Main Stage hun muziek ten tonele zal brengen. Zij zouden binnenkort al in een uitverkochte Lotto Arena moeten staan, maar ze verplaatsten het optreden naar de herfst. Fans hoeven dus toch niet zo lang te wachten en kunnen de rockers ook op Rock Werchter dus aan het werk zien. Eveneens op dezelfde dag zal de Catalaanse superster Rosalía haar indrukwekkende show komen brengen inclusief nummers uit haar door ons met vijf sterren bekroonde album El Mal Querer. Zij staat met haar show in The Barn.

Behalve voor de vrijdag, zijn alle dagtickets en de combitickets nog beschikbaar.

Een overzicht met alle namen (nieuwe namen zijn onderstreept)

Donderdag 27 juni: P!NK – Bastille – Paul Kalbrenner – Elbow – Brockhampton – Charlotte Gainsbourg – Vance Joy – Bang Bang Romeo – Ólafur Arnalds – Maribou State

Vrijdag 28 juni: Tool – The Cure – Bring Me The Horizon – Kylie Minogue – The 1975 – Janelle Monáe – Weezer – Years & Years – Khruangbin – Jungle – Tom Misch – Nothing But Thieves – Kurt Vile & The Violators – Snarky Puppy – Masego – Jessie Reyez – Whispering Sons – Our Last night

Zaterdag 29 juni: Mumford & Sons – Florence & The Machine – The Good, The Bad & The Queen – Angèle – Macklemore – The Blaze – Clean Bandit – Miles Kane – Two Door Cinema Club – Barns Courtney – Aurora – SYML – All Them Witches – Alice Phoebe Lou

Zondag 30 juni: Muse – New Order – Underworld – Yungblud – Mac DeMarco – $uicideboy$ – Parkway Drive – Tamino – Ry X – Lewis Capaldi – De Staat – Black Honey – Laurel – Rosalía – Greta Van Fleet

27 februari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief