Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Stonekite – “Something”

Stonekite is een Belgisch duo dat momenteel volop voor zijn doorbraak gaat om zo de wereld kennis te laten maken met hun muziek. Het duo bestaat uit twee enthousiaste muziekliefhebbers. Didier zorgt voor de lyrics en Dieter maakt de passende melodieën. Muzikaal bevindt het zich ergens tussen elektronica en pop, en weten ze deze twee genres mooi te combineren. Hun eerste single “Lovely Eyes” kwam in 2018 uit en sindsdien was het wachten op het vervolg. Met “Something” keert het duo terug en bij ons maak je in première kennis met het nummer.

Het kakelverse nummer “Something” is er één voor liefhebbers van acts al Goose en toont de kwaliteiten van Stonekite. Zonnig en zomers klinkt het nummer en zo raken we al snel helemaal mee in het verhaal. Grootste troeven van het nummer zijn de melodische beats die ons al snel aan het wiegen en meeknikken krijgen. Al bij al een leuk en aanstekelijk electro-pop nummer, dat al snel een groter publiek kan begeesteren.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

25 februari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief