FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Wow. Ook Post Malone komt naar Pukkelpop 2019!

© CPU – Bert Savels

Wow. Alweer een nieuwe naam voor de nu al indrukwekkende affiche van Pukkelpop en het is weer niet de minste: Post Malone. De Amerikaanse hiphopper bracht vorig jaar nog zijn tweede plaat beerbongs & bentleys uit en groeide al snel door tot één van de populairste hiphoppers ter wereld. In maart staat Posty in het Sportpaleis, maar op vrijdag 16 augustus dus nu ook op Pukkelpop. Het zal de tweede keer zijn dat de “rockstar”-zanger naar Kiewit zal afzakken. Andere namen op vrijdag zijn onder andere The National, James Blake, Franz Ferdinand en IDLES.

Binnenkort volgen er nog meer namen voor Pukkelpop. De ticketverkoop start deze maandag om 13:00. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Pukkelpop.

Een overzicht per dag (nieuwe toevoegingen zijn onderstreept.)

Donderdag 15 augustus:

tba

Vrijdag 16 augustus:

Agoria (live) – Alison Wonderland – Avalon Emerson – Big Thief – Clairo – Crystal Fighters – Dermot Kennedy – Ekali– Flohio – Frank Carter & The Rattlesnakes – Franz Ferdinand – IDLES – James Blake – Jauz – Job Jobse – Joji – Jon Hopkins (live) – Joost – Kamaal Williams – Loyle Carner – Martin Solveig (live) –  Modeselektor (live)  – Modestep – Pennywise – Portland –  Post Malone – Sharon Van Etten – Sigma –  Slowthai – Stormzy – The National – Volvox – White Lies – Yves Tumor & It’s Band

Zaterdag 17 augustus:

Anne-Marie – Brass Against – Camo & Krooked – Chase & Status presents RTRN II Jungle – Code Orange – De Jeugd Van Tegenwoordig – Eels – Equal Idiots – Ezra Collective –  Franc Moody – Frank Turner & The Sleeping Soul – Honey Dijon – Hot Chip – Hunee – Jeremy Underground –  Jorja Smith – LIFE – Meute – Mike D – Ross From Friends – Royal Blood – Palms Trax – Parcels – Penelope Isles – Pond – PUP – Sam Paganini – Skeggs – SOHN – Stephan Bodzin – Tame Impala – The Black Madonna – The Chats – The Story So Far – The Streets – Whitney

Zondag 18 augustus:

Anna Calvi – Amelie Lens – Billie Eilish – Bodega – CamelPhat – Cavetown, I Don’t Know How But They Found Me – Charli XCX – Connan Mockasin – Denzel Curry –  Durand Jones & The Indications – Ghostemane – Good Charlotte – Hyukoh – Jayda G – Jeff Mills & Tony Allen– Kate Tempest – Pan-Pot – Princess Nokia – Prophets Of Rage –  PVRIS – Sango – The Beths – The National – Twenty One Pilots – Two Feet – Yeasayer

1326 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.