Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Only Shadows – “At The Door Knocking”

Only Shadows, een jonge band uit West Midlands, United Kingdom brengt toegankelijke rockmuziek die de meeste mensen wel zouden kunnen appreciëren. Ze bewezen al met hun singles dat ze capabel zijn om nummers te schrijven die altijd in de smaak vallen! “At The Door Knocking” is de eerste single van hun nieuwe plaat die op 22 februari verschijnt.

Als eerste single wordt de lat al hoog gelegd voor de rest van het album door het sterk begin met een strakke drumbeat en een riff die erg aangenaam klinkt. De tekst is vooral beïnvloed door de mentaal moeilijke periode die de band doormaakte in de weken voor ze begonnen met het opnemen van het album waarbij verschillende mensen hen in één richting wilde trekken. Gelukkig laten ze zich niet kennen en doen hun eigen ding waar ze zich goed bij voelen. Iets wat we enkel kunnen toejuichen! Het meeslepend, catchy refrein en de drumbeat maken het moeilijk om niet mee te zingen en stil te blijven zitten tijdens het luisteren.

Facebook

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pavement - "Be The Hook"

Als er één band zich de ondergewaardeerde pioniers van de indierock mag noemen, dan is het wel het Californische vijftal Pavement. Opgericht…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Foals - "Wake Me Up"

Sinds hun debuut in 2008 laat Foals menig indiehart sneller slaan. De band uit Oxford stond in zijn begindagen eerder gekend voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Spacey Jane – “Lunchtime”

Het Australische Spacey Jane kwam deze week aandraven met hun tweede single van dit jaar. Net na het beëindigen van de tour rond hun…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.