Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single bülow – “Sweet Little Lies”

bülow is een 19-jarige Duits-Canadese zangeres die emo pop maakt, waardoor de vergelijking met Billie Eilish nooit ver weg is. Vorig jaar maakte ze haar school af in Nederland en verhuisde ze naar Canada om zich helemaal te kunnen concentreren op haar muziekcarrière. Hieruit volgde vorig jaar al de single “Two Punks In Love” en vandaag “Sweet Little Lies”. Je kan haar ook al kennen van de remix van “Last Of The Real Ones” van Fall Out Boy die ze samen met MadeinTYO maakte.

Met “Sweet Little Lies” krijgen we een nummer over liefde voorgeschoteld, zoals bij bülow wel vaker het geval is. Deze keer zingt ze over iemand die ze eigenlijk niet kan missen, ook al is dat wel het geval. De muziek staat in schril contrast met haar vorige single, daar was het eerder een ukelele en strijkers die op de voorgrond stonden, terwijl ze nu liever kiest voor een tegenwoordige o zo populaire trap-beat. Hierdoor sluit het nummer meer aan bij haar vorige ep Damaged Vol. 2.

Op haar Instagram kondigde ze aan dat dit nummer nog maar het begin is van een jaar vol muziek dus mogen we misschien al voorzichtig hopen dat haar eerste langspeler uitkomt later dit jaar.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single bülow - "Revolver"

bülow omschrijft haar muziek graag als alternatieve pop, maar nu de Duits-Canadese bijna een half miljard streams heeft verzameld, is ze de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alice Longyu Gao - "She Abunai" (feat. Mura Masa & bülow)

Tot haar zeventiende woonde Alice Longyu Gao in China, maar daarna verhuisde ze naar de Verenigde Staten om haar dromen als artiest…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Whethan feat. bülow - "So Good"

De een is geboren in Chicago, maar leeft ondertussen in Los Angeles en de andere is half Duits en half Canadees en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.