Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

The Prodigy & Goose komen naar Suikerrock 2019!

©CPU – Ymke Dirikx

Het was lang wachten op de eerste namen van Suikerrock, maar daar zijn ze nu toch. Het festival in de suikerstad Tienen gaat ook dit jaar weer door in het laatste weekend van juli en dat belooft een stevig feestje te worden. Op zaterdag 27 juli verwelkomen ze immers The Prodigy en Goose die de grote markt helemaal tot daveren zullen brengen. The Prodigy zijn ware pioniers en brachten in november nog hun gloednieuwe plaat No Tourist uit. De band rond frontman Keith Flint is vooral gekend van hun nummers “Out of Space”, “Firestarter” en “Smack My Bitch Up” en waren jarenlang vaste klant op de weide van Werchter en Kiewit. Naast The Prodigy zakt ook een Belgische trots af naar Tienen. Vorig jaar speelde de band nog de Dance Hall plat op Pukkelpop met hun Goose Non Stop-show en bewezen ze nog maar eens dat ze de onbetwiste ravekoningen van België zijn. Op meer namen zullen we niet meer al te lang moeten wachten, maar de eerste twee namen doen alvast het beste vermoeden.

Tickets voor Suikerrock zijn vanaf nu te koop via de website van het festival.

 

18 februari 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief