Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Stracciatella – “Jelly Jungle”

 

Stracciatella, dat is de combinatie van pittig donkere chocolade, met zachte smaakvolle vanille, maar ook de artiestennaam waar Koen Quintyn achter schuilt. De muzikale duizendpoot die achter de toetsen staat bij andere Belgische, talentvolle collectieven als St. Grandson en Tessa Dixson, doet het daarnaast sinds kort ook als solo producer. Onder de lange haren van de producer schuilen nog tal van ideeën om de toekomst van Stracciatella smaak te geven, in afwachting hiervan lost hij nu al een eerste, instrumentale single genaamd “Jelly Jungle”.

Onder invloed van een lekkere up-tempo beat glijd je als luisteraar doorheen de korte, maar krachtige track. Tal van synth-samples zorgen voor een zweverig zachte, kleurrijke sfeer. Deze blitse, pastelkleurige vibe clasht heerlijk mooi met een brutere, licht-pittig dreunende bas die verderop in het nummer aan bod komt. Deze toevoeging zorgt voor een amusant, marginaal tintje van de betere soort. Het soort beat waarop ook keurige hipsters aan het hakken slaan.

We kijken uit naar wat we in de nabije toekomst nog van Stracciatella te horen zullen krijgen. Het eerste hoorntje “Jelly Jungle”, smaakt in ieder geval naar meer.

Instagram – Facebook

128 posts

About author
Managet en boekt als OENGER, is Cultuurmanager vermomd als ambtenaar.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.