Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Miel De Montagne – “L’amour”

Picture by: Gabriel Maydieu.

De geniale Miel De Montagne (ja, letterlijk ‘honing uit de bergen’) does it again met zijn nieuwe nummer “L’amour”. De Fransman afkomstig uit Bordeaux toont wederom hoe nonchalant en vermakelijk muziek kan zijn, zonder te moeten inboeten aan kwaliteit. Wanneer hij de hoge noten zingt, heeft zijn stem iets onschuldig en kwetsbaar. Dit maakt hem zo sympathiek, er is geen enkele gêne in zijn werk.

Het nummer start met een Braziliaans ritme en de instrumentals voeren je mee naar warme en zwoele oorden. Dit in tegenstelling tot de videoclip: we krijgen Miel de Montagne te zien in een besneeuwde setting, uitgedost in een opvallende retro ski outfit (ugly is the new cool). Het toont de vriendschap met een sneeuwman die hij zelf creëerde. Deze fijne absurditeit kregen we al eerder te zien in de clips van “Pourquoi Pas” en “Permis B Bébé”. De nummers zullen allen deel uitmaken van het nieuwe album Gelée Royale waarvan de release gepland staat op 5 april 2019. We vermoeden dat het album opnieuw een hoog eighties gehalte zal hebben en een dromerige sfeer zal scheppen waar je niet genoeg van krijgt. Hopelijk plant hij binnenkort een Belgisch muzikaal bezoekje!

Ontdek hier meer muziek van Miel De Montagne: Spotify

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pauwel - "Deer"

In 2020 bracht Sint-Niklazenaar Pauwel (voluit Pauwel de Meyer) zijn solodebuut-ep Pauwel uit. In de lente van 2022 komt zijn eerste volledige…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Wanthanee - Wanthanee (★★★½): Zoete melodieën om bij weg te dromen

In 2016 lanceerde De Nieuwe Lichting van Studio Brussel de succescarrière van het reeds gekende Equal Idiots, maar ook Wanthanee Wadngam behoorde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marissa Paternoster - "White Dove"

Marissa Paternoster is de frontvrouw van de rockband Screaming Females, heeft een soloproject onder de naam Noun en is daarnaast nog kunstenares….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.