Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Scorpions en Europe naar de hardrock- & metaldag van de Lokerse Feesten 2019!

© CPU – Bert Savels

De Lokerse Feesten behoren tot de bekendste stadsfestivals van het land en weten elk jaar de Belgische en internationale muziek-elite aan te trekken. Tien avonden kan je op de kaai terecht voor spectaculaire headline shows, maar kan je verder ook opkomend talent aan het werk zien. Tot nu toe kenden we al vijf acts, waaronder NOFX, The Offspring en festivalafsluiter Oscar & The Wolf. Op zondag 4 augustus komen met Scorpions en Europe twee legendarische acts naar de Lokerse Main Stage. Hiermee kent de hardrock- & metaldag zijn eerste twee namen en dat zijn er meteen twee zeer grote. Nieuw dit jaar zal zijn dat op deze hoogmis van zware gitaren ook de indoorstage helemaal in het steken zal staan van het hardere werk.

De Lokerse Feesten 2019 gaan door van 2-11 augustus. Tickets voor het festival zijn al te koop, maar op meer namen is het nog even wachten.

15 februari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief