Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Zedd & Katy Perry – “365”

Maandenlang deden geruchten de ronde dat Zedd en Katy Perry een samenwerking zouden lossen en met de release van “365” kan dat nu eindelijk bevestigd worden. Katy Perry toonde het afgelopen decennia dat ze tot de grote popsterren ter wereld mag gerekend worden, maar ook de Duits-Russische producer Zedd scoorde een resem hits die hem wereldwijd bekend maakten. Hun samenwerking is dus een logische stap voor beide artiesten.

“365” is niet de verwachte fusie van EDM en pop, maar dat is allesbehalve slecht. Terwijl we een platte electro-song verwacht hadden, is “365” een nummer waar lichte latin elementen in terug te vinden zijn en de tikkende klok het ritme vormt. Dat het resultaat nog steeds aan de commerciële kant is, kan niemand beklagen aangezien beide acts gemaakt zijn voor de grote massa en dus ook hun rol waar moeten maken. Desalniettemin is “365” een leuke toevoeging aan je playlist en zing je het wellicht snel helemaal mee.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

14 februari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief