Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

H.E.R., KILLY en meer komen naar Les Ardentes 2019!

Het heeft haast iets van een ritueel, want ook deze week lost Les Ardentes een pak namen. Vorige week nog kondigden ze de komst aan van The Black Eyed Peas en Booba, die laatste is overigens de vervanger van PNL die helaas niet kan afzakken naar het Luikse urbanfestival. Vandaag loste het festival aan een Maas weer eens vijf namen die de line up goed aanvullen. De grootste naam in de lichting namen is de Amerikaanse H.E.R., die zondag nog met twee Grammy Awards naar huis ging in de categorie Best R&B Album en beste R&B performance. Een welgekomen grote naam op de line-up die ook nog eens internationale flair uitstraalt. Daarnaast werd ook nog eens een Amerikaanse hiphopper bekendgemaakt met YBN Cordae, een naam die net extreem gehyped wordt in de states. Met KILLY wist Les Ardentes bovendien een gegeerde naam te regelen, die vorig jaar voor het eerst in België speelde op Fire is  Gold. De lading namen wordt afgerond met twee Franse rappers met een mysterieuze Kekra en ZED Yun Pavarotti. Gokken dat we volgende week weer een paar namen van Les Ardentes zullen krijgen.

12 februari 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief