Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Son Lux – “Sleep”

Het Amerikaanse trio Son Lux is in België enorm geliefd en stond in 2018 maar liefst drie keer op een Belgisch podium. Na een album voorstelling in de AB, kwamen ze met hun festivaltour op DOUR langs en konden fans in de Trix terecht voor de encore tour. Hun vorige album Brighter Wounds benadrukte nog maar eens de sterkte van de experimentele electro groep en ook het vier nummers tellende project Yesterday’s Wake wist ons andermaal te overtuigen.

Ook het nieuwe nummer “Sleep” is weer zo overrompelend dat de aanwezige rustmomenten die het nummer bevat, het nummer af en toe weer in evenwicht weet te brengen. Bombastische geluiden worden afgewisseld door korte piano-stukken en ook de stem vervormer is in “Sleep” weer helemaal aanwezig. Zo creëert de band een heel duister geheel, waarvoor zelfs fans van de engste horrorfilms kippenvel krijgen. Het toont dat Son Lux muziek maakt die emoties losmaakt. Een magistraal nummer, waarin chaos soms wat ongeordend overkomt, maar toch helemaal weet te pakken!

Volg ons op spotify voor meer nieuwe muziek.

11 februari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief