Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Gold Celeste – “The Best Trip”

De Noorse band Gold Celeste bracht in 2015 het uitstekende album The Glow uit, wat gepaard ging met een optreden op het heengegaan Glimps-festival in Gent. Het was een aangename kennismaking met deze psychedelische popgroep, maar sindsdien werd het stil. Daar is verandering in gekomen, want het drietal heeft een nieuwe single uit. “The Best Trip” is de tweede single van een album dat volgens de groep binnen het jaar zou verschijnen.

“The Best Trip” is een heel aangenaam nummertje met mierzoete gitaren en catchy vocals met een lo-fi saus overgoten. Er heerst een heerlijk ontspannen sfeertje in de strofes van Gold Celeste, maar het refrein is net aanstekelijk genoeg om “The Best Trip” op repeat te willen zetten. Wie van psychedelische pop à la Connan Mockasin, Foxygen of een vroege Unknown Mortal Orchestra kan genieten, mag zeker Gold Celeste aan zijn collectie toevoegen.

10 februari 2019

About Author

Jan Kurvers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief