Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Donna Blue – “Get Away”

Het Hilversum’s duo Donna Blue timmert in Nederland al even aan hun weg. Met succes, want ze tourden al doorheen Nederland met de Popronde (een reizend festival met opkomende artiesten), stonden op Eurosonic Noorderslag en hun nummers worden duchtig gestreamd. Hun dromerige en grimmige sound met verwijzingen naar de jaren ’60 lijkt er aan te slaan. Met “Get Away”, de eerste single sinds “1 2 3” hebben ze weer een mysterieus maar aangenaam nummer uit.

Het trage “Get Away” zou zomaar eens de soundtrack van een korrelige film noir kunnen zijn. Net zoals op hun vorige singles combineren ze rokerige gitaren, een beklijvende stem en een zwoele bas in een bijzonder romantisch nummer. Toch is de muziek van Donna Blue alles behalve voorspelbaar. Ze weten hun mysterieuze wereld altijd op een andere manier in te kleuren en te blijven verrassen. “Get Away” is een heerlijk nummer om bij weg te dromen. Hopelijk mogen we Donna Blue snel in België verwelkomen!

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Donna Blue - Into the Realm of Love (★★★): Een vrijkaart om op pauze te drukken

Ze lijken tot op heden een goed bewaard geheim te zijn van het Nederlandse muzieklandschap en toch schopte Donna Blue het al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Donna Blue - "Fantasy Girl"

Donna Blue kreeg al airplay in de radioshow van Elton John, maar toch blijven Danique van Kesteren en Bart van Dalen een…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pierre Da Silva - "Get Away"

Pierre Da Silva heeft niet alleen een mooie naam, maar vooral ook een zeer warme soulstem. De Londense zanger debuteerde in juni…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.