Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Balthazar, Whispering Sons, Tamino, Parkway Drive en 16 anderen naar Rock Werchter 2019!

©CPU – Ymke Dirikx

Het is vrijdag, dus we krijgen ook deze week een verse lading namen voor Rock Werchter 2019! We krijgen maar liefst 20 nieuwe namen, en zo krijgt de affiche toch al aardig vorm. Op donderdag 27 juni krijgen we Ólafur Arnalds en Maribou State. Snarky Puppy, Masego, Jessie Reyez, Whispering Sons en Our Last Night krijgen op vrijdag de kans om zichzelf te bewijzen, op zaterdag kan je dan weer Aurora, SYML, Barns Courtney, All Them Witches en Alice Phoebe Lou zien. Op zondag krijg je de enige festivalshow van Balthazar in België deze zomer en verder ook nog Parkway Drive, Tamino, RY X, Lewis Capaldi, De Staat, Black Honey en Laurel.

Meer namen komen zeer binnenkort. Tickets zijn reeds te koop. De tickets voor de vrijdag zijn trouwens bijna uitverkocht

Een overzicht met alle namen, de nieuwste staan achteraan.

Donderdag 27 juni: P!NK – Bastille – Paul Kalbrenner – Elbow – Brockhampton – Charlotte Gainsbourg – Vance Joy – Bang Bang Romeo – Ólafur Arnalds – Maribou State

Vrijdag 28 juni: Tool – The Cure – Bring Me The Horizon – Kylie Minogue – The 1975 – Janelle Monáe – Weezer – Years & Years – Khruangbin – Jungle – Tom Misch – Nothing But Thieves – Kurt Vile & The Violators – Snarky Puppy – Masego – Jessie Reyez – Whispering Sons – Our Last night

Zaterdag 29 juni: Mumford & Sons – Florence & The Machine – The Good, The Bad & The Queen – Angèle – Macklemore – The Blaze – Clean Bandit – Miles Kane – Two Door Cinema Club – Barns Courtney – Aurora – SYML – All Them Witches – Alice Phoebe Lou

Zondag 30 juni: Muse – New Order – Underworld – Yungblud – Mac DeMarco – $uicideboy$ – Parkway Drive – Tamino – Ry X – Lewis Capaldi – De Staat – Black Honey – Laurel

8 februari 2019

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief