Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Isbells – “Father”

De Leuvense band Isbells gaf ons vandaag een eerste hint naar hun gloednieuwe album Sosei. “Father” maakt deel uit van het vierde studioalbum van de band dat op 1 maart uitkomt. Momenteel is het nog afwachten of dat album volledig in het rijtje zal horen, want “Father” klinkt toch wel een stuk minder warm dan vorige nummers.

“Father” begint mysterieus en dreigend. Het is een nummer dat je zo voor je ziet op een podium met een act waarbij de muzikanten enkel fysiek aanwezig zijn en loom over het podium zweven. Eerder elektronisch klinkende sounds verscherpen de duistere sfeer die het nummer overheerst en ook de stem van zanger Gaëtan Vandewoude lijkt van mijlenver te komen.

“Father” is zeker geen slecht nummer, maar het mist de intimiteit die Isbells zo vaak uitstraalt. Fingers crossed dat we die snel terug mogen horen op Sosei. Om klassiekers als “Dreamer” en “Reunite” en al dat nieuws te beleven, kan je op 26 maart terecht in Het Depot voor deze Leuvense tunes op Leuvense bodem.

Facebook

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Isbells - Basegemiti (★★★): De blik naar buiten gericht

Met het vallen van de bladeren, is het fijn terug te grijpen naar artiesten die knusse, fijne emoties verkiezen boven de grote…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Isbells - "Sparkle & Shine"

Isbells, de Leuvense band rond Gaëtan Vandewoude, is inmiddels een vaste waarde geworden in ons Belgische muzieklandschap. Toch dateert hun recentste album,…
Nieuwe singles

Deze releases kan je kopen op Love Your Local Record Store op 20 juni 2020

Nu Record Store Day niet meer op de normale manier doorgaat, moeten de lokale organisaties op zoek naar oplossingen. In België en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.