Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ian Clement – “Sidewinder”

Binnen enkele weken brengt de Gentse singer-songwriter Ian Clement zijn tweede soloplaat See Me In Synchronicity uit. Clement is vooral bekend als zanger en gitarist bij stonertrio Wallace Vanborn. Op zijn solowerk klinkt alles echter heel wat meer ingetogen en intiemer.

Dat het een heel persoonlijk maar gevarieerd album wordt, wisten we al toen we de eerste twee singles “Hardly” en “Dance Like Love” te horen kregen. Het derde nummer dat we uit de plaat voorgeschoteld krijgen, bevestigt onze vermoedens. “Sidewinder” begint vrij mager, maar komt helemaal tot stand in het refrein waar Clement zijn stem zowel in volume als in toon de hoogte in schiet. Net zoals bij “Hardly” komen de teksten uit een intieme en persoonlijke sfeer.

See Me In Synchronicity verschijnt op 22 februari Dox Records

2 februari 2019

About Author

Martijn Minne


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief