Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Good Cop Bad Cop – “Silk And Leather”

‘Het moet niet altijd rond Alex Turner draaien’, moet Matt Helders gedacht hebben toen hij zijn eigen project lanceerde. Samen met Joe Carnall (die eigenlijk het meeste werk voor zijn rekening neemt), presenteren ze Good Cop Bad Cop. Joe Carnall staat bekend om zijn werk bij bij Milburn en speelt op dit nieuw project alle instrumenten zelf in, behalve de drums die Helders voor zijn rekening neemt. Ook de productie wordt door de Arctic Monkeys man gedaan, het resultaat is een leuk synth pop liedje dat weinig vernieuwend klinkt, maar toch nog steeds beter is dan het laatste album van AM.

Op 29 maart verschijnt het debuutalbum van Good Cop Bad Cop en daaruit presenteert de band vandaag eerste single “Silk And Leather”. Met een stem die wat weg heeft van Julian Casablancas en ook een sfeer die wat in het recente werk van die man hangt, weet Good Cop Bad Cop meteen een positieve vibe te laten ontstaan. Uitbundig wordt het nooit, maar wel heel gezapig en je merkt wel dat er twee mensen met veel talent aan gewerkt hebben. We zijn alvast benieuwd wat er nog zal volgen van het duo.

https://soundcloud.com/user-893175036/silk-and-leather

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Good Cop Bad Cop - Good Cop Bad Cop (★★★½): Genietbaar tussendoortje

‘Als Alex met Miles mag spelen, mag ik ook met een ander vriendje spelen’, dacht Matt Helders, en hij richtte samen met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.