Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Architects, Gojira en 11 andere vervoegen line up Graspop Metal Meeting 2019

© CPU – Nathan Dobbelaere

Vers festivalnieuws uit Dessel! De organisatie van Graspop maakte zonet de komst van maar liefst dertien namen bekend die van 21 juni tot 23 juni te zien zullen zijn op de grootste metal meeting van België. Grootste smaakmaker in de lichting namen is vooral de Britse band Architects die vorig jaar met een geweldige plaat Holy Hell op de proppen kwam. Ook toegevoegd aan de line up van vrijdag zijn Carpenter BrutAtreyu en Candlebox! Ook voor de zaterdag zijn er een drietal namen bekend gemaakt met Behemoth, Clutch en Beast in Black. Zondag 23 juni wordt dan weer voorzien van de Franse death metalband Gojira, die voor de zevende keer naar Dessel zal afzakken. Daarnaast komen ook Kvelertak, Deadland Ritual (een supergroep bestaande uit leden van Black Sabbath en Guns ‘N’ Roses), While She Sleeps en Insomniun. Op donderdag, de pre-festival dag, sluit zich ook nog Beartooth bij de line up aan. Eerder werd al bekendgemaakt dat KISS, Slipknot, Within Temptation en Slayer het festival zullen headlinen.

Combitickets en dagtickets zijn reeds in verkoop!

30 januari 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter