Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tessa Dixson – “Falling”

Tessa Dixson is een compleet pakket. Ze heeft de looks, de stem en de presence om het helemaal te maken en dat zal wellicht nu ook snel gebeuren. Enkele weken terug werd ze als finaliste van De Nieuwe Lichting bekend gemaakt en hoopt ze zo de laatste nodige boost te krijgen. Nadat ze de afgelopen maanden met heel wat songwriters en producers aan nummers werkte, beloofde ze in 2019 heel wat nummer uit te brengen. “Falling” is dan ook de eerste single die ze in dit nieuwe jaar lost.

Na haar drie singles “Prayer“, “Beautiful Pain” en “Crystal Waters“, is “Falling” alweer een nummer dat anders klinkt als haar andere nummers zonder dat het een te abrupte sound-verandering is. Ook deze keer komt lichte elektronische percussie samen met strijkers, maar aan een overvloed aan drama moet je je niet verwachten. “Falling” is een mooi in elkaar popnummer, waarmee ze terug de melancholische kant opgaat en dezelfde emoties als ene Lana Del Rey weet op te roepen. Onze ‘Grote Beer Van Morgen’ van 2018 heeft haar weg en sound gevonden, wat alleen maar in een grote doorbraak kan resulteren.

Op vrijdag 8 februari staat ze op We Are Open in de Trix en op 21 februari geeft Tessa een gratis concert in Café Café te Hasselt. Bij die laatste show speelt ICTO, een andere Nieuwe Lichting finalist, haar voorprogramma.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Muzieknieuwtjes

bwana, YESNOMAYBE en ise winnen De Nieuwe Lichting 2024

Het nieuwe jaar werd enkele weken terug ingezet en daarbij hoort ook een nieuwe De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Een week…
Muzieknieuwtjes

Dit zijn de 9 finalisten van De Nieuwe Lichting 2024!

Ook in 2024 zijn er nog altijd zekerheden in het leven. Het weer in januari is nog altijd verrassend koud, Tom Waes…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brihang - "Telefoontje"

Wie denkt dat West-Vlaams een plat dialect is, die is eraan voor de moeite en dat bewijst onder andere Brihang al een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.