Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tessa Dixson – “Falling”

Tessa Dixson is een compleet pakket. Ze heeft de looks, de stem en de presence om het helemaal te maken en dat zal wellicht nu ook snel gebeuren. Enkele weken terug werd ze als finaliste van De Nieuwe Lichting bekend gemaakt en hoopt ze zo de laatste nodige boost te krijgen. Nadat ze de afgelopen maanden met heel wat songwriters en producers aan nummers werkte, beloofde ze in 2019 heel wat nummer uit te brengen. “Falling” is dan ook de eerste single die ze in dit nieuwe jaar lost.

Na haar drie singles “Prayer“, “Beautiful Pain” en “Crystal Waters“, is “Falling” alweer een nummer dat anders klinkt als haar andere nummers zonder dat het een te abrupte sound-verandering is. Ook deze keer komt lichte elektronische percussie samen met strijkers, maar aan een overvloed aan drama moet je je niet verwachten. “Falling” is een mooi in elkaar popnummer, waarmee ze terug de melancholische kant opgaat en dezelfde emoties als ene Lana Del Rey weet op te roepen. Onze ‘Grote Beer Van Morgen’ van 2018 heeft haar weg en sound gevonden, wat alleen maar in een grote doorbraak kan resulteren.

Op vrijdag 8 februari staat ze op We Are Open in de Trix en op 21 februari geeft Tessa een gratis concert in Café Café te Hasselt. Bij die laatste show speelt ICTO, een andere Nieuwe Lichting finalist, haar voorprogramma.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

25 januari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief