Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hydrogen Sea – “Run”

Een tijdje terug groeide het Belgisch duo Hydrogen Sea uit tot een vijftal. Birsen Uçar en Pieterjan Seaux delen tegenwoordig op het podium en in de studio met enkele topnamen uit de Belgische muziekscene: Patricia Vanneste (ex-Balthazar), Joris Caluwaerts (STUFF.) en Steven Van Gelder (Tout Van Bien). Dat leverde al twee mooie singles op: “Flogsta” en “Blackest Skies”. Vandaag brengt de groep “Run” uit, hun derde single die een voorbode is op het nieuwe album dat we in april mogen verwachten.

Op “Run” horen we opnieuw waarom het nieuwe geluid van Hydrogen Sea zo fascinerend is. De kern van hun muziek draait nog steeds rond de dromerige fluwelen indiepop die hun debuut zo betoverend maakte, maar de nieuwe leden geven het een extra dimensie. Hydrogen Sea klinkt hierdoor nog meer dynamisch, organisch en speelser dan voorheen, zonder dat het ten koste gaat van hun unieke troef. Ook op “Run” weten ze namelijk een mysterieus gevoel op te wekken; een gevoel dat zowel heel intiem als kosmisch weids is. Het is dus uitkijken geblazen naar het nieuw album!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Morgan Wade - "Run"

2022 is nog maar net begonnen, maar Morgan Wade laat er geen gras over groeien. Eind deze maand komt de deluxe-editie van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zeal & Ardor - "Run"

Zeal & Ardor is nu toch wel al een aantal jaar een van de meest interessante projecten binnen de metal. Het geesteskind…
AlbumsRecensies

Hydrogen Sea - Symbiosis (★★★): Sfeervolle intimiteit

Drie jaar na het debuut van Hydrogen Sea brachten Birsen Uçar en Pieterjan Seaux een nieuw album uit. Voor Automata zocht het duo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.