Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bring Me The Horizon – “mother tongue”

Vlak voor de release van amo besloot Bring Me The Horizon een vierde single van op die nieuwe plaat vrij te geven. Na “MANTRA“, “wonderful life” en “medicine” is er nu “mother tongue”, waardoor er nu vrijdag slechts acht nieuwe nummers de wereld zullen worden ingestuurd. Amo moet een album zijn waar menig fan en fan-in-mindere-mate op zit te wachten. De switch in sound die Bring Me The Horizon heeft doorgemaakt is namelijk op z’n minst opvallend te noemen, maar mede door die switch staan ze deze zomer wel al voor de tweede keer op de Main Stage van Rock Werchter.

“mother tongue” is echter een nummer dat eerder in een danscafé of een of andere DJ-set kan opduiken. Platter dan dit heeft Bring Me The Horizon nog niet geklonken. De single doet ons zelfs wat denken aan “Good Time”, een samenwerking tussen Owl City en Carly Rae Jepsen. Goedkoop, goedkoper, “mother tongue”. Een draak van een nummer dat zelfs bij Daenerys Targaryen tot vreemde gezichtsuitdrukkingen kan leiden. We hadden het privilege amo al eens te kunnen beluisteren, en kunnen gelukkig stellen dat dit met voorsprong het slechtste nummer is uit de discografie van de band uit Sheffield, het nieuwe album incluis.

Amo verschijnt op vrijdag 25 januari. Bring Me The Horizon staat op vrijdag 28 juni op de Main Stage van Rock Werchter.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Bring Me the Horizon - POST HUMAN: NeX GEn (★★★★): Wind in het zeil

Wie dacht dat Bring Me the Horizon een stille dood zou sterven, zit er grondig naast. De mannen uit Sheffield bestaan ondertussen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bring Me The Horizon - "Kool-Aid"

Er breekt een nieuw tijdperk aan voor Bring Me The Horizon. In december maakte de band bekend dat Jordan Fish niet langer…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.