Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bring Me The Horizon – “mother tongue”

Vlak voor de release van amo besloot Bring Me The Horizon een vierde single van op die nieuwe plaat vrij te geven. Na “MANTRA“, “wonderful life” en “medicine” is er nu “mother tongue”, waardoor er nu vrijdag slechts acht nieuwe nummers de wereld zullen worden ingestuurd. Amo moet een album zijn waar menig fan en fan-in-mindere-mate op zit te wachten. De switch in sound die Bring Me The Horizon heeft doorgemaakt is namelijk op z’n minst opvallend te noemen, maar mede door die switch staan ze deze zomer wel al voor de tweede keer op de Main Stage van Rock Werchter.

“mother tongue” is echter een nummer dat eerder in een danscafé of een of andere DJ-set kan opduiken. Platter dan dit heeft Bring Me The Horizon nog niet geklonken. De single doet ons zelfs wat denken aan “Good Time”, een samenwerking tussen Owl City en Carly Rae Jepsen. Goedkoop, goedkoper, “mother tongue”. Een draak van een nummer dat zelfs bij Daenerys Targaryen tot vreemde gezichtsuitdrukkingen kan leiden. We hadden het privilege amo al eens te kunnen beluisteren, en kunnen gelukkig stellen dat dit met voorsprong het slechtste nummer is uit de discografie van de band uit Sheffield, het nieuwe album incluis.

Amo verschijnt op vrijdag 25 januari. Bring Me The Horizon staat op vrijdag 28 juni op de Main Stage van Rock Werchter.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep’s van 2020

De ep is een formaat dat hoe langer hoe meer aan relevantie wint. Zeker in tijden waarin albums moeten worden uitgesteld en…
AlbumsRecensies

Baby Queen - Medicine (★★★★): Het is oké om niet oké te zijn

Een artiestennaam schetst vaak ook die o zo belangrijke eerste indruk van een artiest. We zullen eerlijk zijn: van enkel en alleen…
AlbumsRecensies

Bring Me the Horizon - POST HUMAN: SURVIVAL HORROR (★★★★½): Het beste van allerlei werelden

Bring Me the Horizon is al jaren een band met veel voor- en tegenstanders, en daar lijken de Britten de lol wel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.