Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Balthazar – “Wrong Vibration”

© Thomas Nolf

Vrijdag is er eindelijk de langverwachte nieuwe plaat van Balthazar. Daaruit kregen we met “Fever”, “Entertainment” en “Never Gonna Let You Down Again” al drie singles, maar het lijkt er op dat de band ons nog verwend met een vierde. “Wrong Vibration” is de titel en het zal meteen ook het laatste voorsmaakje zijn (vermoeden we) dat we krijgen vooraleer de plaat vrijdag verschijnt. We kregen hem al te horen die plaat, en kunnen je zeggen dat het album het wachten meer dan waard is, maar daarover binnenkort meer.

“Wrong Vibration” is een kort, maar heel dynamisch nummer geworden. Al vanaf het begin krijg je een heel positief en optimistisch gevoel wat door de aanstekelijke vibe alleen maar versterkt wordt. De percussie houdt een strak tempo aan en de leuke samenzang zorgt voor een bescheiden magisch sfeertje. De zang wordt sterk vertegenwoordigd door Maarten Devoldere, maar het is vooral de leuke sfeer die in de muzikaliteit heerst, dat hier voor een zalig liedje zorgt. “Wrong Vibration” doet alleen maar het beste vermoeden voor het album komende vrijdag. Balthazar kan niets verkeerd doen, zoveel is duidelijk.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

21 januari 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief